2011/05/15

Foccacia

Efter nogen dages tavshed er jeg tilbage 😀
Jeg var – som alle andre på blogspot – også ramt af deres nedbrud og dertil blev dagen i går på ingen måde brugt  på noget fornuftigt, så det gav jo ikke så meget blogmateriale.

Men i dag har jeg foretaget mig lidt mere, så det er lige blevet til en gang foccacia til aftensmaden i aften.
Jeg fulgte – nogenlunde – denne opskrift på arla næste gang tror jeg nu at jeg vil prøve at langstidhævet i stedet for, da jeg tror det er langt bedre til den her type brød.

Der kommer lige lidt billedspam af processen:

De meget få ingredienser til brødet
Der æltes godt igennem – jeg savner godt nok en røremaskine, dejen er så klistret at det næsten ikke er til at ælte den..

Arla skrev godt nok at der skulle bruges smør, men jeg antager at det er fordi de ikke sælger olie :p så jeg lavede en 50/50 blanding af oliven- og solsikkeolie, der viste sig dog at være lige rigeligt da brødet var blevet bagt. Det kunne heldigvis “hældes af” igen.

Olien blandet og lige klar til at pensle ud over brødet.

Lige klar til at komme i ovnen

Og dejligt færdigtbagt – nu glæder jeg mig bare til at moussakaen kommer ud af ovnen så vi kan få smagt på det :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *