2011/05/28

Lidt fra gemmerne

Jeg ville rigtig gerne have blogget om mit forsøg med at lave citronmelissesirup – men det gik bare ikke godt!
Så istedet vil jeg dele denne dejlige opskrift, gemalen har fået af en kokkeven, til den hjemmeside han er ved at oprette i forbindelse med sin hovedopgave – mere om denne senere, den er nemlig ikke helt klar endnu.

Kims thai-kylling

2 stk kyllingebryst
1 pakke frisk tagliatelle
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 fed hvidløg
½ chillipeber
saften af 1 lime
1 ds hakkede tomater
1 dl fløde (vi brugte endnu engang cremefine)

Kyllingen skæres i strimler og steges i olie og smør – sættes til side.
Rødløg og peberfrugt skæres i strimler og sauteres i olie, de hakkede tomater tilsættes hvorefter de simre i 10 minutters tid.
Hvidløg hakkes fint og tilsættes med limesaft og fint hakket chilli. Lige før servering tilsættes fløden hvorefter det skal have lov til lige at tykne lidt.

Kyllingen blandes i sovsen og serveres ud over pastaen evt. med et drys bredbladet persille.

Mange tak til Kim for en lækker opskrift :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *