2011/09/17

En meget kedelig æstetisk ret…

Altså – rester behøver jo ikke at være kedelige, og det var retten her heller ikke – den så bare meget meget lidt spændende ud, men I skal da ikke snydes for et billede af den grund :)

Retten er en “restekylling ala gemalen” og består af

et lille løg
ca. 400 g blandede svampe (vi brugte østershatte og almindelige champignon)
1 dl cremefine
1 glas hvidvin
lidt kalvefond (kyllingefond havde nok været mest oplagt, men nu var det altså kalv vi havde stående)
ca. 250 g rest kylling (ved ikke helt bestemt hvor meget, så det er altså bare et skud)
1 lille rød peber
saften af 1/4 citron

løget hakkes fint og klares, imens skæres svampene som puttes ned til løgene. Når svampene er blevet stegt af, tilsættes cremefinen, hvidvinen og fonden og det koger ind, inden kyllingen tilsættes så den kan blive varmet op.
Peberen tilsættes til aller sidst, sammen med citronsaften, sådan at den er frisk og knasende når retten serveres.

Vi spiste den med en bagt peber og spaghetti (som i denne omgang blev en god blanding af grov og lys – bare for at hylde restebegrebet lidt mere)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *