2011/10/29

Kræsenpot 1 og 2

Gemalen kan ikke lide risengrød, og jeg nyder langt fra at spise medister – så hvad gør man når nu det høre til favoritterne hos den anden?

Man aftaler at når han vil have medister laver jeg risengrød (og omvendt) så det stod den på igår :)

Gemalens medister, stegt på panden i en times tid med kogte kartofler og brun sovs (lavet på “snyde” måden med en bouillonterning, meljævning og kulør) 

Min risengrød, som gemalen bemærkede måtte være det ultimative slow-food. Jeg gav ½ l mælk og 60 g grødris et opkog til morgen, pakkede gryden ind i et viskestykke og derefter en dyne og lod det stå til aften. Der får det endnu et opkog (og evt. lidt mere mælk) mens det piskes godt for at slå risene i stykker – tilsidst smages det til med lidt salt.

Dagen (eller weekenden for nu at være realistisk) står på at ombetrække nogle spisebordsstole vi har haft stående i et stykke tid – nu skal de endelig i brug – mere om det senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *