2012/02/07

Et værre svineri

Lige et kort indlæg om weekendens mad der endte i et værre svineri

Den ene aften fik vi svinemørbrad med hasselbagte kartfoler og rødkålsalat.

Kødet blev gourmetsaltet med lidt ramsløgssalt og blev lavet i ovnen med kartoflerne – jeg mener kartoflerne fik omkring en time og kødet et sted mellem et kvarter og en halv time, men jeg kan faktisk ikke helt huske det – sådan går det nok når man har andre til at kokkere for sig.
Rødkålen blev snittet fint og blandet med grape, æble, valnødder og tranebær.
Nå ja også lavede vi knor bearnaise til, det skal der også være plads til ind i mellem :)

Den anden dag fik vi svinekæber

Det var første gang vi prøvede at lave sådan nogen, men vi endte med et virkelig positivt resultat – opskriften kommer dog en anden dag, mine øjne vil ikke rigtig som jeg vil i dag – er ramt af en ny virus, hurra hurra….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *