Kategoriarkiv: Uden etiket

Gallakagerne

28. marts, 2016

Jeg fik jo skrevet at der ville komme et indlæg om kagerne jeg lavede til min mosters fødselsdag – så det må hellere komme her.

2016-03-05 14.49.59

Der vil ikke komme opskrifter på kagerne – de bestod af lidt forskellige bunde (alm. vanilje, med nødder/mandler og chokolade) og creme sammensat på forskelllige måder (asti, blåbær, hindbær og chokolade) alle kagerne blev smurt op med smørcreme og beklædt med fondant.

De blev pyntet med blomster i lyngfarver, vintergækker og noder (min moster er organist.)

2016-03-05 14.48.52-1 2016-03-05 14.48.57 2016-03-05 14.49.08 2016-03-05 14.49.32 2016-03-05 14.49.38 2016-03-05 14.49.45

Det var lidt af et planlægningsarbejde at passe kageforberedelser ind imellem arbejdet, men med hjælp fra min mor der stod for at lave et par af cremerne og hjalp med at få kagerne samlet lykkedes det hele.

Rap – and…?

8. november, 2011

billedet lånt her

Vi blev fristet af billige andebryster så de skal jo laves (og spises) men hvad mon er det bedste at servere til and – hvis det ikke lige er det “klassiske” tilbehør..
Min tanke var en variation over dette, så en rå rødkålssalat (som jeg også lavede her) og ovnbagte æblebåde med timian, men gemalen er ikke helt overbevist.. Det skal gerne være noget der er friskt og lækkert til at veje lidt op for anden – nogen forslag? :)

Fagre nye verden

1. september, 2011

Så kom gammel moster her også på facebook – eller det vil sige bloggen er kommet på facebook, og puuuh et bøvl jeg har stadig ikke fundet ud af at få den klassiske “like” knap herind – så er det godt man kan undskylde sig  med at være blondine, men jeg fandt dog en løsning (med kraftig inspiration fra Klidmosters løsning, så tak tak!) også må det fungere indtil jeg bliver klogere :p

Men lad mig slutte helt patetisk med en lille bøn om at “like” bloggen på facebook, sådan at det ikke kun er venner og familie der gør det :p

Så fik jeg mig da lige en blog award

30. juli, 2011

Jeg har modtaget en blog award fra elsk med mad hvilket jeg naturligvis er utrolig beæret over! Så mange tak for det! Reglerne er:
-Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af.
-Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, 
der har færre end 100 faste læsere.
-Man skal svare på 5 spørgsmål.

1: Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Tjah – der burde jo nok komme en stor og forkromet forklaring på hvordan jeg bare elsker mad og havde lyst til at dele den med alle – men faktisk så må jeg give kredit til gemalen der fik mig overtalt. Vi har selvfølgelig begge en passion for madlavning og med min nye interesse for kagepyntning synes han det var oplagt. Dertil kunne han bruge min blog som et eksperiment for hans hovedopgave, der handlede om viral markedsføring og om hvordan man fik en blog udbredt :) 

2: Hvilke blogs følger du?
Til at starte med læste jeg bare alt inde på madblogs.dk men nu læser jeg mere eller mindre fast på
Bridelicious (i forbindelse med mit bryllup)

3: Favorit farver?

Synes det kan være svært at sige – det kommer helt an på hvad det skal bruges til. I forbindelse med mit studie synes jeg at hvid og grå er nogle fantastiske farver (til en bygning) men tøj er jeg glad for petroliums blå, sort og sart lyserød og min stue er indrettet i lilla – så i den rigtige sammenhæng er alle farver jo egentlig fine :) 

4: Favorit film? 

Har aldrig været god til at definere hvad min favorit film er, jeg vil aldrig gå af vejen for en rigtig god chickflick, men en musical, en eventyrfilm eller en god gammel dansk film er også altid godt (der fik jeg så lige afsløret at jeg har den underlige tendens)


5: Hvilke lande vil du besøge?
Den store drøm er nok at komme til Thailand, men sammen med gemalen ligger der et stort ønske om at spise os igennem Italien (som gemalen plejer at sige: eat – pray – love bare uden pray og love :p) og en tur til London vil jeg heller aldrig sige nej til.
Vi har også snakket en del om at komme til Irland, men det bliver ikke til så meget på SU og med et forestående bryllup :(


Jeg giver Blog Award til:


CopenhagenDaily Uden tvivl den blog jeg allerhelst læser på, Therese har en helt særlig hyggelig måde at skrive på – og som über skruk er det jo fantastisk at følge med i “spunkens” udvikling

Lunas kager Er helt vild hendes ligefremme måde at skrive på, ikke noget med at pakke det ind – dog uden at udstille andre :) også laver hun bare sådan nogle fine kager!
Tante sød Jeg elsker tante sød, for ikke bare lever hun op til sit “navn” og er utrolig sød men hun har også altid nogle gode og spændende opskrifter man bliver utrolig inspireret af at læse :)
Larger than life man kan ikke andet end at tage hatten af for hendes kreationer – det er virkelig nogle flotte kjoler hun får konstrueret – respekt, respekt, respekt!
en uægte madbloggers bekendelser nogle super gode, spændende og sunde opskrifter :) også var det hende der fik mig til at stoppe med at bruge atamon!