2011/05/09

Gastros smiley-ordning

Jeg var så snedig at give gemalen et gave-abonnement på Gastro i julegave, på mange områder kan jeg ikke rigtig være med, anmeldelser af restauranter i Paris og beskrivelse af diverse vine er ikke lige det jeg bruger mest i hverdagen, men de har et fast indlæg med en smiley-ordning, hvor de skriver hvad de synes om diverse ting. De er et hyggeligt lille indslag som altid er det første jeg læser – ikke mindst på grund af den lidt ironiske skrivestil.

Lige et lille udpluk:

Fuldkornspasta – Kunne det grovkornede dog ikke kende sin besøgelsestid? Åhhh for fanden, må pastaen ikke forblive hvid, og så skal vi i øvrigt nok være fornuftige, fiberrige og grovkornede på brødfronten.” 
🙁
Holger og Hjem Is – Hele Danmark holdt vejret, da lille Holger var blevet væk i Tranum Klitplantage – og Hjem Is sendte en vogn ud for at bimle med klokken. Men den hoppede Holger ikke på. Det er god gastronomisk opdragelse. Næste gang Holger går hjemmefra, så skal holdet af frivillige eftersøgere sige som Johan Bülow Lakrids eller Summerbird flødeboller – så skal han nok holde sig til.” 
🙂
Sprut i små poser – Flyselskaberne er begyndt at servere cognac m.m. i små poser istedet for i små flasker. Er de i virkeligheden ude på at få os til at blive hjemme?”
🙁

Det er selvfølgelig citater direkte fra bladet og ikke et udtryk for mine meninger, bare et lille udpluk af hvad jeg sidder og griner lidt af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *