2011/05/25

Inspiration til bryllups buffet

Endelig endelig endelig må jeg begynde at snakke om mad til vores bryllup her til august. Jeg lovede gemalen at give ham helt fred til at lave sin hovedopgave, hvilket jeg var nogenlunde dygtig til, nu har han så afleveret og jeg må begynde at snakke om bryllupsmad.

MEN hvad skal vi så lige finde på. Planen er at det skal være et hyggeligt, afslappet men elegant bryllup – hvor maden bliver serveret som en buffet. Med vores fælles interesse for madlavning er det meget naturligt at vi selv skal lave det, men det kræver altså at det er noget mad der kan laves i forvejen og som må serveres koldt.
Vi har snakket om ting som diverse tærter (kom gerne med ideer til fyld,) pastasalater, en masse grønt, nogle tamilske gryderetter også har svigerfar indtil videre stegt nogen og 200 frikadeller – så det kommer der helt sikkert 🙂

Jeg er lidt bange for om maden får et “havefest præg” – så hvis I har en god ide til noget lækkert, “elegant” mad, der kan laves i forvejen til næsten 80 personer (så vi snakker altså ikke om kaviar) så kom gerne med den. Vi vil være jer utrolig taknemmelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *