2011/05/08

Udnyttelse af æblerne

Efter at have bagt det meste af dagen i går, blev det lidt mere afslappet i dag, men jeg fik da lige udnyttet de æbler vi har haft liggende (alt) for længe. Så det blev til en god gammeldags æblekage

Helt klassisk med æblegrød, makroner og flødeskum på toppen – der er ikke de store udfordringer i at lave den, meeeeen det smager jo da stadig meget godt 🙂

Skræller og kernehuse kogte jeg en times tid i en hel del vand – derefter kogte jeg det godt ind med en god portion sukker i, og på denne nemme måde at udnytte hele æblet (det er jo så moderne :p) har jeg lavet mig endnu en portion æblesirup. Det er fantastisk til is, pandekager og bagværk (brugte det senest til nogle æble/kanel cupcakes.)
Også har det bare sådan en smuk farve:

2 tanker om "Udnyttelse af æblerne"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *