2011/06/08

En opdateret udgave af høns i asparges – i bolle

Ugens 2. sandwich bestod af kylling (skulle lige have brugt det resterende fra i går) og friske danske asparges. Jeg ville rigtig gerne have haft grønne asparges, men i gårdbiksen havde de altså desværre kun de hvide – så det måtte jo være godt nok.
Brødet var hjemmebagt efter denne opskrift og smurt op med en frisk ost.

Lækkert ser det ud, og det var det også – til dels. Brødet blev desværre ikke så godt som jeg troede, det var alt for svampet og klægt (og det på trods af at det bagte længere end det skulle) men det gled ned – efter jeg fjernede det øverste brød.
Måske det er bedre hvis det var mindre skiver, må vi prøve – ellers er fuglene altid sultne på denne tid af året.

Vi blev lige fristet da vi nu var i gårdbiksen – og sådan et glas her, det kan bare redde rigtig meget!

4 tanker om "En opdateret udgave af høns i asparges – i bolle"

 1. Merethe

  Jeg har bagt lige det brød rigtigt mange gange, og det bliver altid godt, så jeg er ked af du ikke havde succes! Brødet er altid ret fladt, fordi dejen er meget lind. Hvis du har haft brødet i en form, så er det måske “højere” og skulle have bagt længere? Brugte du ikke reglen om at banke på brødet – du ved den der hule lyd, det skal give?

  Svar
  1. Hende den lille lyshårede Forfatter

   Jeg kan helt ærlig ikke huske hvad jeg har gjort – det er jo et par år siden 🙂

   Jeg kunne ikke forstille mig andet end at jeg har banket på brødet – jeg er bare meget kræsen når det kommer til brød, og måske var det bare en uheldig dag for min brødbagning 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *