2011/06/17

Et energiboost til en "stakkels" studerende

Mens jeg tegner og tegner på livet løs står gemalen for madlavningen (hvilket han faktisk har gjort meget på det sidste… hmm det er egentlig nemt at være mig :p)

I aften blev det denne lækre kreation

En varm pastasalat med diverse fint hakkede grøntsager og lidt rester af de kartofler vi ikke fik spist i går (de blev ristet godt af på panden) dertil det par ovnbagte kyllingebryster, der til sidst blev skåret i skiver og ristet på panden også, for at give dem lidt mere sprødhed.
Til det en champignonsovs og frisk hyldeblomstsaft (selvfølgelig)

Nu vil jeg sætte mig i sofaen og prøve at holde mig vågen indtil jeg kan gå i seng… I morgen står den på mere tegning..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *