2011/06/09

Mit stakkels lille pus

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi er det blevet sommer i det lille land – med sommeren følger altså også bare lige skovflåter – hvilket ikke er særlig morsomt, med en pelsklump af en hund som jeg har – der kan man nemlig overhovedet ikke se dem. Derfor får vuffen et skud anti loppe/flåt middel en gang om måneden hele sommeren.

Jeg ved godt det er kradse sager og hun er da heller ikke videre glad for at få det på (lige efter kan hun ikke løbe hurtigt nok væk og ellers kradse og gnide sig op imod alle former for overflade) men det er på alle måder bedre end borrelia og hvad de ellers kan give de små sataner.

Det er den fjerde sommer vi har vuffen og det er tredje gang hun får netop dette produkt – og NU har hun så åbenbart bestemt sig for at være virkelig allergisk for det… Der er to typer bivirkninger hunde kan få med dette produkt – hudirritation og sløvhed og sandelig om hun ikke får begge to i meget kraftig grad – de sidste tre dage har hun bare kløet og kløet og kløet så meget at hun nu har kradset hul 🙁

Nu kan jeg så sidde her, med al min tiltro til medicin og ved ikke hvad jeg så skal finde på – har ikke lyst til at udsætte hende for sådan en tur igen, men omvendt har jeg heller ikke lyst til at lade hende gå uden nogen form for behandling – for jeg kan virkelig ikke se de små bæster mellem alt hendes pels.

Nå nok brokkeri – jeg må over til min dej der er ved at flygte ud af skålen. Vi skulle jo gerne have noget at spise i aften også 🙂

En tanke om "Mit stakkels lille pus"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *