2011/06/25

Stilhed på bloggen

Med et lille undskyldende indlæg er der her en forklaring på hvorfor der har været så stille på bloggen så længe. Forklaringen er – som jeg vist også tidligere har nævnt – at jeg er ved at gøre mit semester projekt færdigt og det kræver meget tid…

Jeg er nu kommet til at skulle lave visualiseringer af projektet og startede med at prise mig lykkelig for at autodesk har set det gode i et tilbyde deres programmer gratis til studerende. Det har nemlig lavet en 3d model af min bygning uden at jeg har skulle lave ekstra arbejde. Nu er problemet bare at for at sådan en 3d model skal se ordentlig ud, skal den renderes – og det tager tid… laaaaaaang tid. Lige nu kører jeg renderinger på to computere de blev startet i går ved middagstid, var i dvale i nat (vi skulle jo også kunne sove) og startet igen da jeg stod op – og de er stadig ikke færdig – her er lige et par screenshots af hvad status pt er:

Min bærbare der kæmper en brav kamp for at komme af med varmen.

og den stationære der stille og roligt tygger sig igennem.

Godt det er de sidste renderinger jeg mangler, så skal de bare pyntes lidt på og så kan de komme på plancherne der kan blive printet på mandag.

På onsdag klokken 14.00 er der ferie 😀 også skulle der gerne ske lidt mere herinde igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *