2011/07/31

Bryllups blomster

I et forsøg på at mindske stresset dagene op til vores bryllup har jeg allerede nu lavet det meste af kage pynten jeg skal bruge.

2 dage, en masse flormelis, skumfiduser og farve gav dette resultat

En lidt mere nærgående gennemgang ser sådan ud:

11 calla’er godt nok med grøn stilk istedet for gul, men det var lidt et forsøg på at holde farvetemaet (som jeg godt nok har “overset” med det lyserøde – men helt hvide og grønne kager bliver lidt fladt synes jeg)

Callaerne er lavet med en helt almindelig hjerte udstikker, hvor “buerne” er foldet over stilken. Mener jeg har set det på en eller anden blog engang, men kan simpelthen ikke huske hvilken   🙁

20 “store” hvide roser der er penslet med lidt guld-dust (eller hvad det nu kaldes)

og 15 lyserøde roser (hvor de 4 af dem er noget mørkere, så måske bliver de brugt måske gør de ikke)

Roserne er lavet med en rund udstikker, hvor jeg har sat 7 runde stykker sammen, lidt efter Mette Blomsterbergs anvisning og på samme måde som jeg gjorde til sølvbryllupskagen

Roserne skal jo skæres til i bunden og da jeg lavede den første var jeg så heldig at det dannede en lille rose – hvilket jeg jo selvfølgelig udnyttede – når pynten ligefrem vil hjælpe mig siger man jo ikke nej 🙂 Så det blev til samme antal små roser, som jeg tænker kan være meget fine til at sætte sammen med de store i små klynger

Af resterne af den farvede fondant lavede jeg disse små cirkler, ud fra denne vejledning inde på “Min Kage”  dog uden tylose derefter pressede jeg en lille hjerteformet perle ned i for at få lidt struktur i

Tanken er at de skal ligge på toppen af sådan nogen istedet for det lille hjerte – nu må vi se om jeg når det. Det kunne godt være et element der bliver undladt hvis tiden ikke er til det.

Jeg prøvede også lige at røre en meget tyk glasur sammen og lave dem her

Jeg ved ikke om de kommer til at blive brugt, de blev ikke helt som jeg havde tænkt og er ikke helt tilfreds med farverne, der er blevet for kraftige. Bliver de ikke brugt kan de altid bruges til cupcakes en anden gang 🙂

Det var det for denne gang – nu krydser jeg bare fingre for at det bliver nogle gode kager – og at vi husker det hele :s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *