2011/07/30

Så fik jeg mig da lige en blog award

Jeg har modtaget en blog award fra elsk med mad hvilket jeg naturligvis er utrolig beæret over! Så mange tak for det! Reglerne er:
-Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af.
-Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, 
der har færre end 100 faste læsere.
-Man skal svare på 5 spørgsmål.

1: Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Tjah – der burde jo nok komme en stor og forkromet forklaring på hvordan jeg bare elsker mad og havde lyst til at dele den med alle – men faktisk så må jeg give kredit til gemalen der fik mig overtalt. Vi har selvfølgelig begge en passion for madlavning og med min nye interesse for kagepyntning synes han det var oplagt. Dertil kunne han bruge min blog som et eksperiment for hans hovedopgave, der handlede om viral markedsføring og om hvordan man fik en blog udbredt 🙂 

2: Hvilke blogs følger du?
Til at starte med læste jeg bare alt inde på madblogs.dk men nu læser jeg mere eller mindre fast på
Bridelicious (i forbindelse med mit bryllup)

3: Favorit farver?

Synes det kan være svært at sige – det kommer helt an på hvad det skal bruges til. I forbindelse med mit studie synes jeg at hvid og grå er nogle fantastiske farver (til en bygning) men tøj er jeg glad for petroliums blå, sort og sart lyserød og min stue er indrettet i lilla – så i den rigtige sammenhæng er alle farver jo egentlig fine 🙂 

4: Favorit film? 

Har aldrig været god til at definere hvad min favorit film er, jeg vil aldrig gå af vejen for en rigtig god chickflick, men en musical, en eventyrfilm eller en god gammel dansk film er også altid godt (der fik jeg så lige afsløret at jeg har den underlige tendens)


5: Hvilke lande vil du besøge?
Den store drøm er nok at komme til Thailand, men sammen med gemalen ligger der et stort ønske om at spise os igennem Italien (som gemalen plejer at sige: eat – pray – love bare uden pray og love :p) og en tur til London vil jeg heller aldrig sige nej til.
Vi har også snakket en del om at komme til Irland, men det bliver ikke til så meget på SU og med et forestående bryllup 🙁


Jeg giver Blog Award til:


CopenhagenDaily Uden tvivl den blog jeg allerhelst læser på, Therese har en helt særlig hyggelig måde at skrive på – og som über skruk er det jo fantastisk at følge med i “spunkens” udvikling

Lunas kager Er helt vild hendes ligefremme måde at skrive på, ikke noget med at pakke det ind – dog uden at udstille andre 🙂 også laver hun bare sådan nogle fine kager!
Tante sød Jeg elsker tante sød, for ikke bare lever hun op til sit “navn” og er utrolig sød men hun har også altid nogle gode og spændende opskrifter man bliver utrolig inspireret af at læse 🙂
Larger than life man kan ikke andet end at tage hatten af for hendes kreationer – det er virkelig nogle flotte kjoler hun får konstrueret – respekt, respekt, respekt!
en uægte madbloggers bekendelser nogle super gode, spændende og sunde opskrifter 🙂 også var det hende der fik mig til at stoppe med at bruge atamon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *