2011/09/01

Fagre nye verden

Så kom gammel moster her også på facebook – eller det vil sige bloggen er kommet på facebook, og puuuh et bøvl jeg har stadig ikke fundet ud af at få den klassiske “like” knap herind – så er det godt man kan undskylde sig  med at være blondine, men jeg fandt dog en løsning (med kraftig inspiration fra Klidmosters løsning, så tak tak!) også må det fungere indtil jeg bliver klogere :p

Men lad mig slutte helt patetisk med en lille bøn om at “like” bloggen på facebook, sådan at det ikke kun er venner og familie der gør det :p

2 tanker om "Fagre nye verden"

 1. Malou Klidmoster

  Smart! Min knap er et lille billede jeg har klippet ud fra min Facebookside og sat ind som billede og link i siden.

  Har liket dig 🙂

  Hvem har forresten tegnet din yndige tegning?

  Svar
 2. Hende den lille lyshårede

  Så kunne jeg få lov til at svært, Blogger har ikke været så sød ved mig :p

  Mange tak for dit “like” hvor er du sød 😀

  Tegningen har jeg selv lavet, har været så heldig at få en tegneplade til computeren engang – det har gjort det meget nemmere at lave sådan noget 😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *