Månedsarkiv: november 2011

Det er jo utroligt hvad man kan sælge…

30. november, 2011

Gemalen var i aften med en kammerat til gourmetaften i Føtex – det lød så vældig godt, han var godt klar over at det nok ikke var michelin mad han ville blive præsenteret for, men dog lidt mere end mou supper og K-salater.

Hele aftenen var faktisk bare planlagt på at folk skulle gå rundt mellem “boderne” også købe de varer man altid kan købe de varer man altid kan købe i Føtex – nå ja, det er vel fair nok, en hel aftens reklame for Føtex jo jo – meeeen når man har betalt 150 kr. for at komme “ind” synes jeg måske godt at man kan forvente lidt mere end de sædvanlige varehus smagsprøver – øv øv skuffende.

Jeg fik noget mere ud af aftenen, mens gemalen var ude fik jeg nemlig sunget med på et udvalg af julesange, mens jeg pyntede lejligheden – så nu kan julen bare gå igang 😀

Arkitektskolens julemarked

29. november, 2011

I weekenden den 3 – 4 december afholder Aarhus Arkitektskole sit årlige julemarked her har vi studerende mulighed for at sælge vores små hobby projekter til alle dem der har lyst til at købe dem.

Endelig i år har jeg taget mig sammen til at deltage, efter at have overvejet det nogle år. Jeg sælger blandt andet disse kniplinger jeg har brugt efteråret på at lave

 Jeg kan jo kun opfordre alle til at komme en tur forbi (siger hende der sælger noget) det er super hyggeligt og man har mulighed for at købe nogle helt specielle julegaver, eller bare noget selvforkælelse.
Der er fri entré og foregår blandt andet i arkitektskolens kantine på Nørreport.

Adventskrans

26. november, 2011

Så er det i morgen at første søndag i advent rammer os (hvis nogen skulle være i tvivl) så jeg fik i dag lavet en adventskrans så den er klar til i morgen.

Andre år har jeg brugt en metal stage jeg har arvet, men det blev det ikke til i år, det blev istedet på lagkagefadet fra Tjekkiet, grene fra området, små bloklys (i lilla, det er jo altså advents farven) og så noget blankt ståltråd.
Gemalen synes ikke den er helt julet nok, så det kan være jeg føjer lidt til, når jeg får julepynten frem senere på ugen – jeg kan nu godt lide at den er så enkel.

Julemarked på Rosenholm

25. november, 2011

Gemalen sad og så tv2 østjylland i går, da de fortalte at der i weekenden er julemarked på Rosenholm her i weekenden – og tænk sig, så var han så sød at fortælle mig det, så i morgen går turen først i skoven for at finde til til adventskrans og så derefter til Rosenholm – uuh glæder mig 🙂

Nu skal det jo ikke være nogen hemmelig at jeg er stor (som i virkelig stor) fan af jul på slottet, der lige siden barndommen er blevet set, hvert år – i mange år på vhs optaget fra tv og de senere år på dvd. Da det er 25 års jubilæum for julekalenderen bliver det “fejret” til julemarkedet, med musik derfra og andre små gode ting – nå ja også er et julemarked vel altid bare godt 🙂

Skulle I have lyst til at komme derud, er programmet her – nu må det bare gerne blive lørdag.

Søndag står den på korsang i Skjoldhøj kirken til de ni læsninger, hvor jeg har sunget i kammerkoret i 1½ års tid – det bliver jo lige lidt sjovere når vi kan få lov til at lave sådan noget her.
Arangementet er gratis, så hvis nogen skulle have lyst til en hyggelig eftermiddag med lidt dejlig korsang er det på søndag klokken 16.00 🙂