2011/11/09

Madaften på DR2 – fortsat

Jeg havde antydet at jeg ville skrive hvad jeg synes om de nye sæsoner af nak og æd og anne mad, men jeg ved ikke rigtig – skal man gå ud fra princippet “har du ikke noget godt at sige, skal du lade være” burde jeg bare stoppe her… Jeg var nemlig ikke vanvittigt begejstret for søndagens nye programmer.

Nak og Æd er hyggeligt og jeg elsker Nikolaj Kirk, men det var måske lidt “intet nyt under solen”  og de brugte måske lidt for lang tid på at vise tre mænd der hviskende bevæger sig rundt i landskabet uden at skyde noget, jeg har intet imod jagt og slet ikke når det er for at bruge det til madlavning – men jeg synes altså ikke at det er vanvittigt godt fjernsyn – vis at de tager afsted, et enkelt mislykket forsøg også det rigtige forsøg – det burde kunne gøre det,  og brug så lidt mere tid på maden….

Anne mad – puh det burde jeg slet ikke starte på at skrive om, jeg har aldrig været vildt stor fan, meeen jeg ser det dog stadig. Jeg synes dog at det falder helt igennem i de her programmer, der mest af alt virker til at Anne Hjernøe gerne ville en tur til New York og på denne måde kunne få DR til at betale.
Det er fint at vise gode resaturanter i byen og lave en indslag om det (det er vel trods alt de færreste fra Danmark der tager til New York også selv laver maden) men lidt som i Nak og Æd blev der brugt for lang tid på elementer der var ligegyldigt (for mig i hvert fald) jeg har bare ikke (i et madprogram) behov for en gennemgang af hvilke kendte mennesker der har spist der og hvilket bord de har siddet ved – spild af sendetid hvis man spørger mig.

og så må jeg jo give dette blog indlæg på Svireliv helt ret – jeg får fnidder af at hun aldrig sætter sit hår op når hun går i køkkenet (det samme gælder når diverse tvkokke ikke tager deres fingerringe af – det er noget grisseri er det altså) og tanken om evt. salmonella fra kyllingen der bliver flyttet over til krydderier… hvad hjælper det at have handsker på, hvis man ikke skifter dem – så havde det måske været bedre bare at vaske hænder…

Ja, så min mening var ikke voldsom positiv, men kan jo lige så godt være ærlig – jeg sidder der igen på søndag og ser de næste afsnit – vaner er ikke sådan at bryde og om ikke andet, så er jeg vel bare en person der godt kan lide at brokke mig lidt – I har hermed tilladelse til at have ondt af gemalen der skal høre på det hele :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *