2011/11/06

Madaften på DR2

Søndag aften på DR2 må anses for at være en drømmeaften for en madblogger, klokken otte begynder madprogram orgiet, lige indtil “sengetid.”

Vi ligger ud med 2 x rivercottage

Billedet er lånt her

Jeg har egentlig ikke lavet så frygtelig meget mad fra river cottage programmerne, faktisk tror jeg kun at jeg har lavet dette nemme (og fantastiske) brød – men elsker at se programmerne mens jeg drømmer mig væk til den store have jeg håber at få engang (+ en fire/fem gartnere til at passe den :p)

Nyt program af nak og æd

Billedet er lånt herfra

og endelig også nyt program med Anne mad

Billedet lånt her

Nu er jeg spændt på hvad kvaliteten af Nak og æd og Anne mad er – det kan vi jo vende tilbage til.

Det var det bloggeri for denne gang, nu kryber jeg sammen i sofaen med en kop hårdt tiltrængt te og madprogrammer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *