2011/11/14

Vildtfarm besøg

I weekenden lånte vi min faster og onkels sommerhus i Lønstrup – herfra tog vi en lille afhopper til Frederikshavn, hvor gemalens søster, lørdag blev et år ældre.

Vi startede dagen med at køre til Voerså, hvor en af svigermors kolleger bor og sammen med sin mand har en lille gårdbutik med tilhørende vildtfarm. De har dejligt billige (og gode) grøntsager – de har samme princip som os, det behøver ikke være økologisk, men det skal være kvalitet!

Det var nu mest den tilhørende vildtfarm, med krondyr, vi kørte efter – svigermor er nemlig så sød at forsyne os med grøntsager derfra. Planen var at finde noget kød til nytår og evt. også lidt til os selv, det blev dog kun til en enkelt roastbeef til os selv også to fileter til nytår – det var absolut ikke dyrt for krondyrkød, men det er da trods alt begrænset hvor meget vildt kød man kan “tillade” sig at spise som studerende.

Da vi kom derud fik vi at vide at vi da lige kunne gå ud og fodre dyrene hvis vi havde lyst til det – og det havde vi da helt sikkert!
Så med et par franskbrød i hånden gik vi ud mod dyrene.

Vi havde fået at vide at vi bare lige skulle kaste lidt brød ind også ville de nok bevæge sig hen imod os – og ganske rigtigt, efter ganske få stykker brød begyndte de at bevæge sig ned imod os
Vi havde en tre stykker der kom helt over til os, de andre de kiggede lidt til fra baggrunden.
Her fodre gemalen et par stykker

og her titter min hånd frem – det var nogle meget grådige dyr, der mere eller mindre var ved at kravle ud af hegnet for at få brød – ind i mellem tog de faktisk selv – men søde de var de, kunne da godt lige have et enkelt eller to i haven – hvis der ellers var plads :p

Nu glæder jeg mig bare til at spise kødet, men det må lige vente 1½ måneds tid endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *