2011/12/30

Årets næstsidste dag

Vi vendte tilbage til Tilst sent i går aftes – en dag senere end planlagt, vi måtte desværre begrave gemalens højt elskede morfar i går – så nytårsforberedelserne måtte selvfølgelig vente.

Det har så gjort at dagen i dag har været (meget) travl, da jeg satte julepynten op glemte jeg at finde oprydningsnissen frem så jeg måtte altså selv pille alt julepynten ned og gøre rent efter den sådan at lejligheden kunne være klar til nytår (jeg er en af dem der ikke vil have julepynt oppe til nytår) så det gjorde jeg mens gemalen handlede en hel masse ind – tidligt på formiddagen så han slap for alt for mange mennesker. Imens jeg ryddede op, fik jeg også sat de nye julegaver på plads. Ved halv to-tiden måtte jeg lige en tur i Bilka – trængte til en oprydningspause (imens ordnede gemalen badeværelset = meget dejligt) og vi manglede blåmuslinger til i morgen, de skulle have været købt i super best, men geniale som de åbenbart er der, har de fået en sending med udløb i dag… FLOT :p

Nå afsted til Bilka med mig også skal jeg da ellers nok lige love for at folk var kommet ud af dynerne – nui hvor var der mange mennesker, men det kunne jeg selvfølgelig sige mig selv – jeg fik næsten hvad jeg skulle enebær var selvfølgelig udsolgt – tsk tsk… og brøndkarse og perleløg eksisterer åbenbart bare ikke (og havde bestemt ikke tid til at piske hele byen rundt efter dem)

Da oprydning og rengøring endelig var overstået begyndte jeg på at få bagt, jeg skal arbejde et par timer i morgen eftermiddag så ville gerne ordne så meget som muligt i dag. Så har i dag bagt kransekage og marcipan/valnøddekage (til desserten,) kogt en bærcoulis (også til desserten) og startet en hvidvins granité – den skal bare lige køle af også smides i fryseren – så er jeg vist så klar som jeg kan blive, to dages arbejde sat sammen til en – så må man vist godt være træt, ikke?

Og hvad skal der så spises i morgen? Joh vi har jo sat os for at lave en 7-retters menu, den første af slagsen for os – så vi håber det går godt. 7 retter er dog med appetizer og “smagsløgsrens” men syv retter det er det da.

Appetizeren  er chillirejer på groft knækbrød (skal jeg så liiiiige have bagt)

Til midnat er der selvfølgelig hjemmebagt kransekage

Opskrifter og billeder kommer senere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *