2011/12/26

De udpakkede gaver

Så kom vi godt over julen og jeg kan fremvise hvad der var i de to gaver jeg viste billede af tidligere

Den lille gave var en “ekstra” gave til svigermor tre små kniplede kræmmerhuse, det er blevet en tradition at hun får lidt kniplinger af mig i julegave og da jeg snød hende sidste år, måtte jeg jo helt sikkert give hende nogle i år.

Den store gave var til min søster – hun fik nogle stole af os i indflyttergave som også indgik som julegave, så her til jul fik hun et billede af os, som jeg malede til hende – hun mangler noget at hænge på sine tomme vægge i den nye lejlighed.

Vi absolut ikke samme smag i billeder, så jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle gribe det an. Derfor blev det med udgangspunkt i at hun er meget glad for farven blå og at hun har julerose stellet fra Bing & Grøndal så det blev til denne abstraktion over juleroserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *