2011/12/01

Jul på bloggen

Glædelig 1. december!

Denne blog ejes af en total juletosse, kan jo lige så godt indrømme det, så jeg håber at kunne dele en hel masse med jer her i løbet af december.

I går aftes blev lejligheden julepyntet og i dag kom turen så til bloggen.

Så længe vi ikke holder jul hjemme ved os selv, kommer juletræet op allerede her i starten – der er ikke meget ved at betale flere hundrede kroner for et træ som man kun ser på et par dage inden man forlader det i en uge. Så kunne man jo lade være med at have juletræ vil nogen måske mene? Niksen bixen Karen Blixen – vi har lige siden vi flyttede sammen haft juletræ – det kan slet ikke være anderledes! Desuden har jeg også en masse pynt at putte på det og det ville da være ærgerligt ikke at bruge det 🙂
Nå, det jeg egentlig ville frem til er, at juletræet ikke er hentet endnu, men da jeg stod med tæppet til det igår, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne lægge det frem, vuffen plejer at være meget glad for at ligge på det og ganske rigtigt, der gik ikke mange minutter før hun havde fundet sig et ben og lagt sig midt på juletræstæppet.

Er sikker på at hun synes at et juletræ er en meget dårlig idé – nu hun lige har fundet sig et nyt yndlingssted at ligge 🙂 Beklager den dårlige kvalitet af billedet, det er taget i går aftes uden så meget lys – men hun ville flytte sig hvis jeg rejste mig for at tænde lyset, og så havde der jo slet ikke været noget billede.

2 tanker om "Jul på bloggen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *