2011/12/21

Julegaveindpakning

Indpakning af julegaverne er en af mine helt store ting her til jul – jeg elsker gaver, ikke mindst at give dem og det  at de ser virkelig fine ud inden de bliver pakket op er meget vigtigt for mig (også synes jeg jo at det er hyggeligt, både at planlægge indpakningen og at pakke dem ind.)

Alle gaverne bliver pakket ens ind – eller efter samme tema, synes det ser så fint ud under vores juletræ og folk er aldrig i tvivl om hvilke gaver der kommer fra os.

Planlægningen af hvordan årets “tema” skal være begynder som oftest i oktober, ja det tager tid – selvom der nok ikke er nogen der vil tænke videre over det, er det vigtigt for mig at der ikke er gentagelser fra år til år. Altså var det brune papir og røde bånd med guld glaskugler er dømt ude. Jeg var desværre lidt idé forladt i år, det eneste jeg havde som udgangspunkt var at i år skulle det være med nogle klare farver, det var først da en veninde foreslog at jeg brugte nogle af de pompoms jeg lavede til vores bryllup i sommers at ideerne begyndte at rulle.

Så med papir fra Ikea, bånd fra søstrene Grene, “bryllupsrester” og lidt kraftigt plastik fra gemmerne på skolen kom gaverne i år til at se sådan ud – det er nu så rart når man kan gøre noget uden at det koster det helt vilde.

Jeg ville gerne vise jer hvad der er i de to gaver her, men det må vente til efter jul – da der er rimelig stor vished om at begge modtagere kunne finde på at kigge herind. Disse to gaver er nemlig hjemmelavede, det er nu også rart når man nu er på SU og har et par store familier der skal “begaves” – men mere om det efter jul 🙂

Er jeg tosset for at gå så meget op i hvordan gaverne ser ud? tjah måske, men i det mindste ved jeg at jeg ikke er den eneste der gør det – det er dog mest andre arkitektstuderende jeg har mødt der går op i det, måske det er en “fagskade” – hvad med dig – planlægger du også dine julegavers udseende?

En tanke om "Julegaveindpakning"

  1. Pingback: Er det jul nu? Gaveindpakning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *