2011/12/22

Julekort

Ligesom med julegaveindpakningen er jeg når det kommer til julekort en kandidat lige til “Hjælp – det er jul” det skal være noget specielt og ikke lavet før. Forrige år malede jeg julemotiver på små lærreder på ca. 9 x 9 cm, sidste år blev det ikke til nogen (da der blev produceret bryllupsinvitationer og bachelor projekt istedet) i år skulle der så findes på noget nyt.

Det blev til en samling af små kort med forskellige billeder og citater på, samlet med en snor – en idé jeg fandt da vi planlagde bryllup, men som jeg ikke rigtig kunne finde noget at bruge den på – så er det jo godt at det er jul hvert år.

Alle “kortene” har jeg lavet i inDesign og derefter printet for så at lime det på lidt kraftigere papir – det var en værre klippe klister arbejde i forhold til at det skulle være et “overskueligt” julekort i år – heldigvis hjalp gemalen til, og klippede det meste ud for mig.

Forsiden af kortene er med billeder, to af vores egne (et fra vores bryllup og et af vores julevuffer) og to der er “lånt” fra google.

Bagsiden har diverse citater, et fra en engelsk christmas carol – In the bleak midwinter jeg sang med mit kor til de 9 læsninger og julekoncerten, et fra “Peters jul” og et fra juledigtet – “natten før julen/the night before christmas” Det første kort har så plads hvor jeg har skrevet en lille hilsen til dem der skulle modtage julekortet.

Samlet kom det til at se sådan ud.

Jeg er selv ganske tilfreds med resultatet og har da også fået en god respons fra flere på dem – om det så er ærligt eller af venlighed skal jo ikke kunne sige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *