2012/01/30

Nordjyske fornemmelser

I sidste uge var vi på den tiltrængte tur på familiebesøg i Nordjylland. Det er godt nok ikke så lang tid siden vi var der oppe sidst, men vi havde begge brug for at komme lidt væk og en tur op til mor for at blive puslet lidt om var absolut ikke dårligt!

Derudover viser dette billede helt sikkert også hvorfor man bør køre en tur derop

Selvom vi kender området som vores egne bukselommer kan man ikke andet end at blive betaget af sådan et syn.

Nå men det var jo faktisk ikke kun for vores fornøjelses skyld. Til efteråret skal vi begge færdiggøre vores uddannelser og for mit vedkommende betyder det at jeg skal have fundet et virkelig godt objekt (læs: bygning) som jeg kan arbejde med – det lyder dumt ja, men jeg skal altså bruge en hus som allerede er bygget, som der så skal restaureres og transformeres til nye formål.
Jeg har selvfølgelig selv ansvar for at finde dette, og jeg synes så at det kunne være rart om dette kunne være enten i nærheden af Århus eller Sæby/Frederikshavn da jeg nok skal bruge nogle uger i huset på at måle op også er det bare rart ikke at sidde helt alene et eller andet sted i landet på et tilfældigt vandrehjem. Så vi fartede rundt og kiggede på tomme huse

Ellinggård nord for Frederikshavn – bevaringværdig men desværre misligeholdt

Sæby skibsværft på Sæby havn

Nu skal jeg lidt i tænkeboks, vende det med min vejleder og sådan lidt forskelligt – måske bliver det et af de to, måske bliver det et af de andre og måske bliver det noget helt fjerde – det var dejlig konkret ikke?
Gemalen der til sin hovedopgave skal arbejde med marketing regner med at arbejde med det projekt jeg (engang) vælger og lave en kommunikationsplan over dette, så han indgår også i diskussionen med mig selv, hvilket er virkelig dejligt – han er en del hurtigere til at tænke nye funktioner ind i bygningerne end jeg er så det tager lidt af arbejdet fra mig.

Der blev selvfølgelig tid til lidt andet end at fryse omkring de gamle bygninger, jeg fik blandt andet lavet lidt cupcakes med min lillesøster – der længe har beklaget sig over at vi ikke har gjort det endnu, så nu skulle det være!

Min søster bagte og pyntede mens jeg var reduceret til at piske frosting og sprøjte det på kagerne – man må jo kende sin plads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *