2012/01/04

Pyha!

Billedet er lånt af den skønne Lærke fra gigglingplaces

Godt jeg ikke lavede nytårs fortsæt om at leve sundere – det ville allerede være tabt nu, en blanding af vintertræthed, en nærtstående projektdeadline og min sukkerafhængighed gør at jeg lige nu drømmer om slik, kage, is, cola og alle mulige andre meget usunde ting – så hjælper sandwich brød med hytteost og bredbladet persille desværre ikke meget…

Jeg vælger at tro på at det er en meget dyb indsigt i mig selv (og måske lidt selverkendelse/manglede viljestyrke) der gør at jeg ikke har lavet sådan et fortsæt – hvilket noget også har været godt nok, ellers tror jeg ikke jeg ville være sjov at være sammen med i aften – spørgsmålet er om jeg er det i forvejen, har meget ondt af gemalen der skal leve med en små stresset og træt kone der bare ser frem til at gå i vinterhi, men er nødt til at vente til på lørdag med at gøre det…

Nå – nok selvynk, arbejdet kalder – vil lave en kop the også glæde mig over at jeg har en masse Mads og Monopolet til gode mens jeg laver lidt flere tegninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *