2012/01/31

snøft snøft

Jeg svælger i selvmedlidenhed – godt og grundig ramt af en forkølelse er jeg sendt i dynerne, også på sådan en smuk vinterdag æv æv

For at gøre ondt værre driller internettet så der er meget… lang ventetid på at loade en side – det er bare ikke min dag i dag.

Heldigvis er gemalen sød og hjælpsom og henter gladeligt piller, the og kakao til mig så jeg kan komme levende gennem dagen, ved ikke om han har luret at nok for brug for det om en uges tid når jeg får smittet ham.

Jeg har ikke rigtig noget at blogge om – med mindre i vil høre om hvordan man bedst drikker et krus the, mere.. så nu må jeg finde på noget andet at få tiden til at gå med… Jeg gruer for i morgen hvor der er semesterstart, forhåbentlig kommer jeg afsted, dog nok ikke på den planlagte cykeltur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *