2012/02/06

En sløv start

Så er jeg tilbage på pinden – til en meget sløv start…

Studiestart blev skubbet nogle dage for mit vedkommende, men nu er jeg tilbage og klar til at gå igang, men åh hvor er det dog ikke sådan bare lige at gøre det.
Indtil videre har jeg ryddet op (og drevet den stakkels lille rengøringsdame til vanvid ved at smide en hel masse ud) tjekket mail, facebook og nu madblogs – om lidt får jeg nok tændt for Mads og monopolet fra i lørdags og forsøger at gå igang med at finde ud af hvad jeg vil det meste af dette semester. Jeg har en bygning, nu skal jeg bare finde en funktion, en bevaringsholdning og et arbejdsprincip – nårh ja også lige skrive et program der forklarer alt dette som min kommende vejleder også vil synes er en fantastisk idé.

Nå arbejdet kalder (ikke særlig højt) i det mindste er her da arbejdsro – der er ikke en sjæl på tegnesalen, ud over mig og rengøringsdamen, der nok ønskede mig langt væk så hun kunne vaske gulv i fred. De andre er til workshop (eller holder fri) men ikke mig, det synes jeg ikke jeg har tid til – *host*stræber*host* – suk, det ligner mig dårligt, men fordi jeg er nødt til at bruge noget af dette semester til at forberede min afgang i efteråret, har jeg kun omkring 2 måneder til at lave et projekt man normalt bruge 3-4 på, så hver uge tæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *