2012/02/22

Noget dejligt at komme hjem til

Som om gemalen bare vidste at min dag ikke rigtig havde været i top, havde han købt blomster og noget af mit yndlings slik en helt pose kun med labre laver – der steg humøret altså bare lige da det lå der klar til mig da jeg våd og træt kom ind fra cykelturen fra byen.

Oven i det havde mine forældre været forbi i formiddag. De satte lillemanden, som vi skal passe til i morgen, af og ved samme lejlighed også denne lille kassefuld

Den opmærksomme læser vil have bemærket at vores tallerkener bestå af en masse forskellige med blå bemaling. Selvom jeg elsker vores meget varierede stel, har jeg altid været meget forelsket i det musselmalede og så her for et par uger siden, fik vi gennem mine forældre mulighed for at købe et (meget) stort stel af musselmalede tallerkener (ganske vist i hotelporcelæn) til en pris der var til at overkomme. Det her er så det der er blevet “pillet fra” dem med lidt små skår og nogen fra den anden producent – både Bing & Grøndahl og Royal Copenhagen har lavet musselmalet.

Så ja – dagen blev bare en hel del bedre da jeg kom hjem end forventet, og det skal man jo aldrig klage over 🙂

2 tanker om "Noget dejligt at komme hjem til"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *