2012/03/03

Forårsfornemmelser

Det spirer og pibler ude i haven

Man kan jo ikke andet end at blive glad i det her dejlige vejr – lidt koldt, men med massere af sol! Så lufteturen med vuffen blev lidt længere, og hun har brugt en god del af tiden indtil nu på at ligge og slikke sol på græsplænen – hendes ejer venter liiiige lidt endnu, men jeg er jo heller ikke pakket ind i vinterpels.

Gemalen tog i dag initiativ til at vi skal til at spise varm mad til frokost her i weekenderne istedet for aften, vi ender nemlig (stort set) altid med ikke rigtig at være sultne til aften, eller rigtig gide at lave mad – så istedet spiser vi lidt mere rugbrød eller spiser den varme mad uden helt at nyde den. Jeg synes egentlig det er meget fornuftigt – risikoen for at jeg går og “snacker” så meget i løbet af dagen er også mindre hvis jeg får mig en solid frokost (er ellers ikke den store frokostspiser.) Men jeg må dog indrømme at jeg følte mig lidt gammel da vi spiste – måske det også havde noget med menuen at gøre

Tror egentlig mest det var de frosne grøntsager (som dog var blevet kogt og ikke var frosne mere) der gjorde det, men altså – det er ligesom den bedste måde at få grøntsager på endnu – når nu man er ved at være kørt træt i variationer over rodfrugter og kål… Ellers er jeg en stor fan af karbonader – det behøver ikke altid være fint og fransk (eller generelt udenlandsk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *