2012/04/10

En sen påske-kylle

Mens jeg spiser min frokost (bestående af salat, kolde kartofler, gulerødder, tomat og krondyrskank fra i søndags, hvis nogen havde lyst til at vide det) kunne jeg jo lige skrive dette indlæg, som en lille afslutning på påsken, vil jeg nemlig her præsenterer jer for en af mine små påske-kyller

De blev i al hast hæklet ugen før påske, efter denne opskrift inde fra DROPS design. Jeg var nemlig i desperat mangel af påskepynt til en påskefrokost/fødselsdag vi holdt for vores venner oppe nordfra lørdag før palmesøndag. Den bestod nemlig kun af nogle kniplede påskeæg som skal hænge og lidt selv-malede ikke videre vellykkede æg som jeg ikke ville have på bordet. Lidt ironisk når man tænker på hvordan det i vores hjem ser ud som om at julemonsteret har brækket sig ud over det hele i december med nisser, engle og rødt.

Jeg brugte et par dage på at jagte byen rundt efter påskepynt og fødselsdagsgave til gemalen. Jeg fandt det sidste men ikke rigtig det første. Jeg gjorde det heller ikke nemt for mig selv i og med at jeg ikke ville give det helt vilde for noget pynt jeg næsten ikke bruger. Så det måtte blive hjemmelavet – men selvgjort er vel også velgjort?

Tre styks blev det til og jeg synes faktisk de lige gav det sidste hyggelige til bordet.

På bordet var ellers små fyrfadsstager i glas i gul, lyserød og grøn med lys i, lidt større stager i samme farver med små påskeliljer og perlehyacinter i – vaserne var indkøbt i Søstrene Grene til næsten ingen penge.

Påskebanneret får lov til at stå i dag endnu, fordi det kom lidt sent på, fordi jeg selv synes det er lidt fint og fordi jeg egentlig slet ikke er klar til ikke at have ferie længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *