2012/04/09

Endnu en golfkage til samlingen

Jeg lover – LOVER – at at her bliver den sidste kage med golftema – i den her omgang i hvert fald, det kunne jo godt tænkes at gemalen stadig har det som interesse til næste år, når han bliver (endnu) ældre.

Denne omgang blev det en fondantkage, men lavet helt på gemalens præmisser.

Fyldet var hvid chokoladecreme og blåbærmousse og den blev smurt op med kakao-flødeostecreme som jeg også bruger på cupcakes – det var lidt for flydende til at smøre op med, men det gav da et nogenlunde resultat og i det her tilfælde valgte jeg at prioritere gemalens smagsløg over kagens udseende (sikke en god lille kone jeg er, hvis jeg selv skal sige det)

Græsset rundt i kanten er lavet med hvidløgspresseren, den blå tee er bygget op i fondant og tandstikker og jeg ved faktisk ikke hvad der blev mest blåt, fondanten eller mine hænder, jeg var ved at være bange for at jeg var ved at udvikle mig til en smølf.
Bolden, er lavet af en romkugle (lavet på en chokoladekage) og beklædt med fondant. Derefter brugte jeg enden af en spisepind til, i flere omgange, at lave “dimpels” (også kaldet huller for os der ikke er golfeksperter.)

Bolden blev lige lidt tung for tee’en men jeg synes det var lidt sjovere at den var til at spise istedet for at lave den i rent fondant.

Opskrifter på fyldet, kan ses her jeg har bare skiftet den mørke chokolade ud med hvid (kom cirka 50 g mere chokolade i) og hindbærene med den samme mængde blåbær der blev kogt igennem sådan da de er noget mere faste i det end hindbær.

Det var så den påskeferie – jeg synes den har været lidt hektisk, med en blanding af gæster, skolearbejde og en del korarbejde (så kan man selvfølgelig lære ikke at arbejde i en kirke, det går sjovt nok ud over helligdagene) det har bloggen vist også lidt under, det er ikke meget jeg har fået gjort ved den i hvert fald. Jeg håber jeg kan vende stærkt tilbage.

2 tanker om "Endnu en golfkage til samlingen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *