2012/04/22

"I dag er det bloggens fødselsdag…"

I dag er det et år siden jeg udgav mit første indlæg her på bloggen og altså må det jo være bloggens 1 års fødselsdag. 
Og hvad er der så sket på det sidste år? ja altså først og fremmest er jeg jo blevet madblogger – med hvad dertil hører, perioder med tankerne “nu må jeg også snart få bagt noget nyt der kan komme på bloggen” og “husk nu at blogge” – spørgsmålet til gemalen “hvor er din telefon så jeg lige kan tage et billede” også selvfølgelig den halv kolde mad, inden man får den anrettet rigtigt og taget det helt rigtige billede – men jeg elsker det jo – ellers gjorde jeg det jo heller ikke. 
Der udover er jeg:
Nu glæder jeg mig til at se hvad det næste år bringer – store forandringer er i vente, hvis alt går som det skal vil jeg på dette tidspunkt næste år være uddannet arkitekt og bo i en noget nordligere del af landet. En ting er i hvert fald helt sikkert – bloggen kommer til at leve videre og jeg håber at I bliver ved med at læse med i mine små puslerier. 
Tak for det første år – jeg håber på mange flere gode!

8 tanker om ""I dag er det bloggens fødselsdag…""

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *