2012/04/04

"Jeg spiser i klubben"

Gemalen har den sidste tid haft sin gang i mollerup golf klub lige nord for Århus, han har i den forbindelse et par gange spist i deres café og talt meget varmt om den. Så vi blev enige om at vi i dag ville spise derude, i anledning af hans fødselsdag 🙂 og fordi vi begge har fri i på grund af påsken (vi har valgt helt rigtige studier når det kommer til påskeferie)

Vi bestilte to sandwich derude, en med serranoskinke til mig og en med kylling til gemalen

Sandwich med serranoskinke

Maden kom ret hurtigt, også i forhold til at det “bare” er sandwich. Indholdet i de to sandwich var det samme, ser man bort fra kødet selvfølgelig: salat, tomat, agurkt, syltede rødløg, et stykke grillet peber og noget pesto (som vi vurderede til at være ramsløgspesto, eller i hvert fald indholdt en del hvidløg)

Brødet var et lækkert groft flutes og det hele smagte vældig godt – jeg har kun et kritikpunkt og det er egentlig ikke noget særligt – men jeg er ikke særlig god til løg, det hænger i mund og hals resten af dagen så blandingen af rødløg og den kraftigt smagende pesto var ikke så god, bagefter – til gengæld smagte det godt mens jeg spiste det (jeg må virkelig lære at tænke fremad.)
Prisen? Den fandt jeg ganske rimelig også på et SU budget, 132 kr. for to sandwich en fadøl og en kildevand. Så klart et sted jeg vil anbefale andre, hvis man altså kan spise i en summen om golfkøller, sving, bolde og andre golfrelaterede samtaleemner (jeg er vist hvad man kan kalde passiv-golfspiller, og hører en del om det fra gemalen så jeg har lært at “leve” med det)
Det er iøvrigt et rigtig dejligt sted med en fin indretning, liggende i naturskønne omgivelser og et fint byggeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *