2012/04/30

Når man beslutter sig for ikke at spise brød til

Lørdag aften var det planen at vi skulle have kyllingeburgere, men for det første havde ingen af os særlig stor appetit og så kom gemalen også frem til at det jo nok var sundere hvis vi undlod de (meget) lyse burgerboller.

Så istedet blev det til en kyllingesalat, egentlig bare med alt det vi ville have kommet i burgeren, bare uden en bolle omkring.

Jeg startede med at tømme køleskabet for alt hvad jeg kunne forstille mig der kunne bruges. Det blev til en skøn blanding af:

Romain salat, frisk dansk agurk, lækre danske gulerødder (uhm elsker når de friske danske grøntsager igen er til at komme til – også på su-budget,) sprødt bacon, ristede rugbrødscroutoner (ristet på en varm pande med en god mængde olie,) aioli (rørt på snydemåden med købe-mayo) guacamole, semi-dried tomater, let stegte halve champignon, syltede løg (som der kommer en opskrift på inden længe) og naturligvis kylling – formarineret i paprika og hvidløg.

En lækker og let ret perfekt til de kommende sommerdage – selvom appetitten ikke var imponerende ved nogen af os, var tallerkener på det nærmeste slikket rene – så jeg må da have gjort et eller andet rigtigt 🙂

Det eneste minus var, at jeg jo havde kommet enorme mængder hvidløg i, uden tanke på at gemalen skulle hjælpe til i golfshoppen dagen efter – mon ikke nogle af kunderne har lagt en vis afstand til ham den dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *