2012/06/05

Radio-silence

Jeg er vist i den grad gået i radio-silence, i dag er faktisk første gang i 4 dage at jeg overhovedet sidder med en computer. Grunden til dette er at jeg er i fuld gang med at opmåle et bindingsværkshus fra midt 1700-tallet som jeg skal bruge til min afgangsopgave på næste semester sådan at jeg kan blive færdig og (forhåbentlig) kan kalde mig arkitekt fra slut januar 2013.

Inden jeg gik igang med opmålingen af huset har det heddet omkring 10 timers dagligt, i cirka en uge, arbejde med mit semester projekt – sådan at det kunne nå at blive færdigt inden jeg skulle igang med opmålingen – så der var undskyldingen for stilheden at så snart jeg sad ved computeren så skulle der arbejdes ikke overspringshandles og når jeg var færdig med at arbejde for dagen, så orkede jeg ikke rigtig at sidde mere ved computeren.

Det var så alle de dårlige undskyldninger for hvorfor der ikke sker mere. Jeg håber det snart ændre sig, jeg har lidt forskelligt at ligge ind – mangler bare lige overskuddet til at få det gjort – forhåbentligt kommer det snart 🙂

Min “bedste ven” for tiden, et laser kryds der gør at jeg ikke behøver at spænde snore ud i hele huset med istedet bare kan flytte det fra rum til rum.

Opmålingstegningen som jeg sidder med om eftermiddagen når vi kommer tilbage fra huset. Dagene bliver delt i to, første del i huset hvor vi så er indtil vi ikke kan holde til det mere, det er nemlig fyldt med skimmelsvamp så efter nogle timer har man det ikke så godt på trods af at vi bruger masker. Anden del af dagen foregår så ved mine forældres spisebord hvor dagens opmålinger bliver tegnes sammen til noget der ligner et hus.

Det eneste sted der sker bare lidt er på instagram – hvor I naturligvis er velkomne til at kigge med, bare søg på “lyshaarede”

Glædelig grundlovsdag til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *