2012/07/24

Noget for dig?

Da jeg for noget tid siden læste om Food Festival i Århus inde ved home(whole)meal var det absolut med stor interesse – der selvfølgelig gjorde at jeg måtte kigge nærmere på det!

Billede lånt fra foodfestival

Jeg blev begejstret og glæder mig som et barn til at det skal blive september! (hvis man ser bort fra endt ferie, studiestart og begyndelsen til efterår af stress :p ) efter kort overvejelse meldte jeg mig som frivillig, til at gøre noget effektivt i dagene festivallen løber af stablen, selvfølgelig med håb om at kunne spotte de gode ting som jeg selv  have fingre i 🙂

Måske var det noget for dig? Der søges især efter:

Solid serveringserfaring
Erfaring med teltopsætning
Håndværkere: tømrer, elektrikere, smede, VVS’ere osv.
Frivillige der kan lave ansigtsmaling
Pædagogiske evner til ’Mad for børn’
Koordineringsevner
Generelt stærke mand (og kvinder!) til opbygning af festivalpladsen


Har det fanget din interesse? Du kan tilmelde dig lige her – ses vi?

5 tanker om "Noget for dig?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *