2012/08/30

Nordisk Køkken på Nordkajen i Skagen

På vores ferie var vi, som tidligere nævnt, omkring detailbutikken Nordisk Køkken, der har slået sig ned på Nordkajen i Skagen

Virksomheden, der blev startet for et år siden, har indtil for nylig kun produceret og distribueret til flere specialforretninger og delikatesse afdelinger, blandt andet i magasin har jeg hørt, men har altså nu udvidet med en detailbutik. Jeg vil lige skynde mig at putte ind her, at dette ikke er et sponsoreret indlæg – det er på fuldstændigt eget initiativ at jeg skriver dette!

Nordisk køkken er stadig en meget lille virksomhed, der faktisk kun består af tre ansatte – de to brødre der står bag og en enkelt sælger – en ældre kvinde, som vi handlede ved (går jeg ud fra.)

Vi fokuserede hovedsageligt på olieindkøb, koldpresset rapsolie, krydret på diverse måde – blandt andet en hørøget som dufter helt himmelsk! Men der var flere andre produkter, saucer, marinader, marmelader, eddiker og salt – alt sammen naturligvis lavet på gode nordiske råvarer. I butikken var der mulighed for at smage på en del af produkterne.

Det var en meget lækker butik at komme ind i, betjeningen var god, udvalget fint og priserne meget rimelige.

Som sagt købte vi lidt forskelligt olie og en enkelt æblecidereddike – vi kunne godt have købt langt mere, men man skal jo stoppe et sted.

Vores indkøb – desværre røg der en lille smule olie ud af en af flaskerne i transporten, så et par af etiketterne har taget en lille smule skade – men det bliver smagen selvfølgelig ikke dårligere af. Prisen for en flaske olie er 60 kr. de små flasker (200 ml) er de “krydrede” olier, de store (375 ml) den rene rapsolie og æblecidereddiken.

Helt bestemt anbefalelsesværdig – nu glæder jeg mig til at finde tid og inspiration til at eksperimenterer lidt med vores indkøb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *