2012/09/04

Når man liiige står og mangler….

….. må man jo være kreativ.

I mit tilfælde måtte kreativiteten på arbejde for et par dage siden, da jeg absolut fandt det umuligt at leve videre uden et sengebord. Enten er vores soveværelse for lille eller vores seng for stor (og jeg kan umuligt tro at det er det sidste) i hvert fald er der ikke rigtig plads til et bord ved siden af seng, men da vores seng er blevet lidt lavere, var der lige pludselig en mulighed i lidt af det jeg havde liggende hjemme: En stak gamle bøger, nogle glasplader fra et ikeaskab og et bælte jeg ikke rigtig får brugt mere – det blev det her resultat

Er selv ganske tilfreds – bæltet kunne være smukkere, men det kan jo ret nemt skiftes ud – og det fungerer optimalt lige den rette bredde og højde – også synes jeg det er lidt hyggeligt med de gamle bøger.

4 tanker om "Når man liiige står og mangler…."

 1. KunstnerKram

  Fedt..I mine unge dage havde jeg et skab til mit tøj af kraftige papkasser. Jeg studerede og havde ingen penge…Jeg havde den faktisk i et halvt år inde jeg fik penge til et skab. I dag har jeg et fint skab fra ikea til maaaange penge og med spejl…Fedt

  Svar
  1. Hende den lille lyshårede

   Tak 🙂

   ja man må jo være kreativ når indtægten hedder SU – det skulle vi gerne snart være ovre også. Bordet ville nok være blevet til noget alligevel, er lidt pjattet med udtrykket, og det at jeg kan få brugt de gamle bøger jeg har liggende, bare fordi jeg synes de er så smukke når jeg står og ser dem i genbrugsbutikkerne/antikvariaterne

   Svar
  1. Hende den lille lyshårede

   Tak 🙂

   Jeg er også helt forelsket i dyrene, vi var så heldige at få denne + en hund og en elefant til vores bryllup, ellers havde vi nok heller ikke sådan lige fået dem – Nu drømmer jeg om fuglene fra hans hånd, et lidt andet udtryk, men noget så smukke!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *