2012/11/28

Hvis et rodet bord tyder på et rodehoved, så må et tomt bord tyde på ….

Ja hvis man skal tro min fars udsagn om bordes rod sammenhæng med hovedets indhold, så behøver jeg vist ikke lige nu være bange for at have et tomt hoved i hvert fald…

For mit bord er væsentlig mere rodet end tomt. Jeg må give min far ret – et rodet bord = et rodet hoved, eller samme bare med “fyldt” sat foran. Mit hoved er fyldt og rodet, jeg kører på de sidste kræfter, min krop er begyndt at sige fra og der er stadig godt 2 måneder tilbage med afgangsopgave, før jeg (forhåbentlig) kan kalde mig færdiguddannet arkitekt.

I morgen er der endnu en mellemkritik, den sidste gik ikke som jeg ønskede og jeg var nede et par dage efter – jeg håber den her går bedre… og ellers må jeg trøste mig med at det er bedre at få at vide nu, end når jeg står til den endelige eksamen og skal forsvare mit projekt – den sidste forbedrede i hvert fald det hele.

Mit overskud er i underskud, men jeg må knokle igennem og huske at der er en mening med galskaben – jeg tror bare aldrig det er sjovt at lave speciale. Men nu det snart december, jeg glæder mig – til lys og pynt, kager og hygge og de dejlige adventsgaver vi har fået af begge vores mødre, som står og venter på at de første skal åbnes på søndag – ikke mindst glæder jeg mig til at “movember” er overstået og gemalens stikkende og kradsende overskæg kan ryge af 🙂

Men det manglende overskud gør også at det der med at få blogget ikke er det første jeg tænker på når jeg holder fri – så derfor er her stille inde, alt for stille – men jeg lover at vende tilbage, når overskuddet er kommet igen – jeg håber (og tror) det bare er for en periode, at når først i morgen er overstået så kan jeg se fremad og tro på at det hele nok skal gå – selvom selvkritikken ind i mellem skulle råbe lidt for højt.

Rigtig dejlig onsdag allesammen, jeg håber jeg snart vender tilbage med noget julehalløj – der skal jo også pyntes op herinde, det må jeg hellere få set på… i morgen, efter mellemkritikken 🙂

2 tanker om "Hvis et rodet bord tyder på et rodehoved, så må et tomt bord tyde på …."

 1. girlslovefood

  Åh, det blev jeg lige nødt til at kommentere på. Jeg sidder i-lidt- samme situation, da jeg sidder med mit ba-projekt. Jeg er også stresset og mit bord er bestemt også rodet. 😉
  Og så hjælper det altså heller ikke, at det bliver så hurtigt mørkt udenfor!
  Men op med hovedet (knægt, hehe), det skal nok lykkes, og det skal nok gå godt!
  – Signe / girlslovefood

  Svar
  1. Hende den lille lyshårede

   Åh hvor dejligt – ikke at være alene altså, det er selvfølgelig træls at du er stresset.
   Mørket hjælper bestemt heller ikke nej – men ja vi må løfte hovederne og tro på at det går 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *