2012/11/13

Krydderurteposer

For efterhånden et stykke tid siden var vi til fødselsdag ved en god veninde som samtidig lige var flyttet så ud over en fødseldagsgave skulle hun og manden da selvfølgelig også have en indflyttergave. Nu er vores budget ikke særlig stort for tiden, for ud over de sædvanelige jule- og fødselsdagsgaver på denne tid af året, har vi også lige 2 x afsluttende opgaver der skal betales print af og derefter en flytning til den anden ende af landet efter nytår. Så må man jo tænke lidt kreativt.

Gemalen vidste at min venindes mand (hans barndoms ven) meget gerne ville have nogle krydderurter så det var jo meget oplagt at købe det til dem. Men da jeg synes det var lidt for tamt at komme med 5 krydderuter i plastik satte jeg mig til at sy nogle poser til at komme dem i.

Stoffet er en rest fra da jeg ombetrak vores spisebordstole som blev klippet ud sådan at de i bredden kunne passe med en 4L frysepose + 1 cm sømrum på hver side. Stoffet er bare klippet i en lang rektangel, foldet på midten og syet i siderne (ret mod ret.)
Herefter vendte jeg poserne og kom en frysepose inden i, som så blev klippet af så den passer til længden af stofposen. Så vendte jeg kanten ned over fryseposen og syede det sammen, sådan at afslutningen blev pæn og fryseposen dækket af + at fryseposen blev syet fast.

På denne måde kan krydderuterne vandes i posen uden at stoffet bliver ulækkert og skulle fryseposen gå i stykker/blive for snasket kan den nemt skiftes ud.

Jeg har desværre ikke en symaskine så det hele blev syet i hånden – tror jeg vil have lavet nogen til os selv også, men det må vente til jeg kan komme op og nasse på min mors maskine og nok også til efter jeg har afleveret min afgangsopgave og er flyttet.

3 tanker om "Krydderurteposer"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *