2012/12/01

1. december

Så kom 1. december – det virker lidt surealistisk, alt går i opgave lige for tiden og hovedet følger ikke rigtig med i hvad der foregår omkring. Selvom jeg har glædet mig til december og jul, så det bare ikke rigtig gået op for mig endnu, og det tager desværre lidt af hyggen af. Jeg håber den kommer i aften, når julekalenderen starter og alle lysene bliver tændt.

I hvert fald er der blevet pyntet op i dag, til tonerne af min meget blandede julemusik, som I kan se er der også blevet pyntet lidt herinde, banneret driller lidt i nogle browsere, men jeg håber at finde en løsning (læs: som i at det bare selv retter sig ind, kan ikke lige lure fejlen nemlig) men pyntet det her her i hvert fald – lige som lejligheden, som I lige får et par stemningsbilleder af nu.

Vi læser “et juleeventyr” hvert år i løbet af december, den her er inddelt i 25 kapitler (en engelsk kalenderbog?) men det gør ikke så meget, så er der også lidt til juledag. Jeg elsker et juleeventyr, synes det er en fantastisk historie og den kommer nok bare altid til at være en del af min jul

Lys på en troldegren skal der vel bare være, ud over lys er den pyntet med lidt engle en julekrybbe i glas og et par kniplede hjerter min søster har lavet til mig

 Adventskransen for i år, den skifter lidt karakter fra år til år, men den er altid i naturmaterialer og lilla – lilla er adventsfarven og sådan er det bare – i vores hjem i hvert fald. I år er det pilegrene viklet omkring en metalkrans jeg har arvet. Kransen er ikke så pæn, men synes den fungerer godt som grundlag for noget pynt.

Køkkenarrangementet ser ud som det altid gør, med hængende julemænd – de må nok desværre finde sig en ny plads næste år, da jeg ikke tror det her kan være vi vores kommende køkken.

Og æbleskiver skal der til – hjemmebagte naturligvis, de er i øvrigt færdige nu – så jeg vil smutte igen.

Rigtig glædelig 1. december til jer alle, håber vi alle kan nyde december i fulde drag – på trods af diverse udfordringer.

4 tanker om "1. december"

 1. A + K = ♥

  Hvor hyggelig en tradition – jeg (gen)læser og ser også “Et Juleeventyr” hvert år – den er klassiker, der aldrig går af mode (:

  – Anne

  Svar
  1. Hende den lille lyshårede

   Det gør den nemlig aldrig 🙂 Jeg ser også altid den udgave der er lavet med muppets hvert år – den absolut bedste jeg har fundet til dato! (ok også den der fik mig til at elske et juleeventyr, hvis vi nu skal være helt ærlige)

   //Eva

   Svar
 2. Pingback: Er det jul nu? Oppyntning | Hende den lille lyshårede

 3. Pingback: Er det jul nu? Adventskrans - Hende den lille lyshårede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *