2013/01/25

Færdig, done, finito, slut-prut-FINALE!

hallo hallo – jeg er så småt begyndt at kravle op af det hul jeg har været i de sidste to måneder. I går tog jeg et ordentligt spring – der blev jeg nemlig (endelig) færdig med min arkitektuddannelse – efter en forfærdelig lang dag kunne jeg lidt over tre begynde mit oplæg op hvad jeg har brugt det sidste halve år på og 1½ time efter, kunne jeg løfte hænderne over hovedet og kalde mig arkitekt!

Bagefter kunne jeg starte med at fejre det med champagne med gemalen, mine forældre og et par piger fra skolen – i omgivelser der vist bar præg af at vi alle har arbejdet meget det sidste stykke tid

Bagefter stod den på lækker mad med gemalen og mine forældre, og så ellers bare nyde at det var det – ikke mere skolegang for mig – nu står den på jobsøgning og, ikke mindst, flytning. Vi flytter til Frederikshavn på søndag (ja det er meget tæt på hinanden)

Vi fik taget et godt nap i dag, og køkkenet så for nogle timer siden sådan ud

Nu er der endnu flere kasser, men det er nu rart – nu kan jeg nemlig forholde mig til at vi skal flytte. Det har hele tiden ligget så utrolig langt ude i fremtiden, først skulle jeg lige bestå og så kunne vi snakke om at flytte.

Jeg håber (og regner med) at jeg efter flytningen når vi er kommet på plads, kan begynde at være lidt mere aktiv herinde, det er jo ikke fordi bloggen ligefrem flyder over med indlæg. Det skulle gerne ændre sig!

Nu tror jeg at jeg vil pakke lidt flere flyttekasser, inden lasagnen vi hev ud af fryseren skal varmes – hele køkkenet, undtagen to tallerkener, to sæt bestik og to glas er nemlig pakket ned så det står heller ikke på den helt store gastronomiske oplevelse i aften.

En tanke om "Færdig, done, finito, slut-prut-FINALE!"

  1. Pingback: Året der gik.... | Hende den lille lyshårede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *