2013/05/20

Jeg kravler lige så forsigtigt op af hullet…

Indrømmet – der er ikke sket meget her i det sidste meget (meget) lange stykke tid… Men nu vil jeg forsøge at tage mig sammen – meget sammen, det skal der vist til. Nogle ændringer er gjort for at gøre det nemmere for mig lige at gribe computeren og få skrevet noget herinde.

Der er sket en del i mit liv de sidste par måneder, mens der ikke er sket så meget herinde. Et par af tingene, vil jeg ikke komme ind på endnu – men de kommer (forhåbentlig) snart, skal bare lige have det endelig afgjort inden jeg begynder at plapre ud med det til “verden.”

For at tage et lille resumé af hvad der er sket, så flyttede vi efter de endte uddannelser tilbage til Nordjylland hvor vi nu har slået os ned i Frederikshavn, der er gemalens hjemby. Så der var jo for det første lige en flytning at få på plads, derefter skulle jeg have mig selv på plads hvilket nok var et endnu større skridt. Der var ingen tvivl om at jeg glædede mig til at flytte op til familien, men det var alligevel knap 6 år af mit liv jeg vinkede farvel til ved at smide det sidste flyttelæs ind i den lille hvide og vende den i nordgående retning. Dertil havde jeg opbygget et ret slemt anfald af stress de sidste to måneder af min afgang, der startede med kvalme hver morgen hele december og et stykke ind i januar og en hud der vist ikke engang var så slem da jeg var teenager. Dertil kom den sædvanelige modløshed og mangel på overskud – så jeg havde egentlig glædet mig til at have en måned eller to til bare at komme oven på og kunne tulle rundt mens jeg kom til hægterne og faldt på plads i mine nye omgivelser.

Sådan kom det ikke helt til at gå – det første lange stykke tid blev stressen ved, ikke mindst fordi der hele tiden var sammenkomster vi skulle til, besøg vi skulle have eller fester vi skulle afholde. Vi ville jo gerne med til det hele – det var jo netop noget af det vi havde savnet mens vi boede i Aarhus – men det gav ligesom ikke rigtig plads til at min krop kunne komme til sig selv.

Den 4. marts startede jeg i virksomhedspraktik som i april gik over til løntilskud ved planafdelingen i center for teknik og miljø i Frederikshavn kommune. Noget jeg bare er  glad for – har fået rigtig gode og søde kollegaer som er med til at jeg kommer til at prøve kræfter med flere forskellige opgaver så jeg får både indblik og erfaring i det arbejde jeg (måske) en gang kan komme til at arbejde med. I morgen får jeg for eksempel mulighed for at lave et oplæg omkring mit afgangsprojekt som skal fungere som en start på en faglig debat – det bliver lidt spændende og jeg glæder mig!

Så er jeg blevet kontaktet af mastiff (som en del andre madbloggere) og spurgt om jeg vil være med i deres konkurrence – “Danmarks bedste livret” der skal sendes på TV2 fri, egentlig har jeg altid haft holdningen “jeg skal virkelig ikke på tv – glem det!” men når nu jeg ligefrem blev spurgt så kunne jeg alligevel ikke rigtig sige nej – desuden bliver det blandt andet afholdt i “min” by – Sæby, hvor jeg selv har boet og mine forældre, bedsteforældre og en stor del af resten af familien bor. Så om ikke andet bliver det vel lidt hyggeligt – optagelserne kommer til at foregå på Sæby Havn den 22. juni – så bliver det spændende at se hvordan det kommer til at være.

Ja og så er der lige de to ting der jeg ikke helt vil ud med endnu – det er så også bare de to største og mest betydningsfulde ting, men det skal altså lige vente lidt endnu – så jeg lover, lover, lover at jeg vender tilbage.

Nu vil jeg gå over og få bagt nogle madpakke boller og nogle knækbrød – så vi kan være klar til ugen. Hav en helt fantastisk 2. pinsedag derude!

2 tanker om "Jeg kravler lige så forsigtigt op af hullet…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *