2013/09/12

Lidt om (selv) censur

Jeg har lige været inde og fjerne på et par kommentarer der er blevet lagt på mit indlæg om Nordisk køkken fra sidste sommer. Jeg går egentlig ikke ind for at censurere folks kommentarer, men disse to var på et så underlødigt og lavt plan at jeg på ingen måde vil have dette forbundet med min blog. Kommentarerne var oven i købet skrevet anonymt…

Kommentarerne svinede firmaet (og nok især de to brødre bag det) til, på et grundlag som jeg med hvad jeg har undersøgt ikke kan eller vil kalde rimeligt! Da gemalen arbejder med søgemaskine optimering, kunne han hurtig se problemet i sådan et par kommentarer der kan ende med at give firmaet problemer langt ud i fremtiden, da de kan være svære at fjerne fra google søgningerne igen – min lille hyggelige blog her, skal absolut ikke være skyld i at et firma jeg synes er godt skal komme ind i problemer (eller skal bruge en frygtelig masse penge på at rette op på dem.)

Altså er budskabet – kommenter endelig løs på mine indlæg, kom også gerne med kritik – blot den er saglig og i en god tone! Jeg vil meget nødig fjerne muligheden for at alle kan give deres besyv med!

Jeg vil gerne slutte af med at sige at jeg stadig er meget begejstret for Nordisk Køkken – de produkter vi købte sidste år er af virkelig god kvalitet og vi bruger dem ofte i madlavningen! Jeg ønsker firmaet al mulig held og lykke fremover og håber de bliver ved med at lave gode produkter med de nordiske råvarer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *