2013/11/17

En søndag i første gear

I dag har jeg lavet… ja det er egentlig svært at sige, jeg har nemlig ikke foretaget mig noget specifik i dag – det har helt og holdent været en søndag i første gear.

Det var meningen at vi skulle have været til svigerindens fødselsdag, men gemalen er syg og dårlig så vi blev hjemme. Med en gemal der ikke var til meget, giver det lidt sig selv at der heller ikke skal ske meget. Så mens han har set fiskeprogrammer har jeg læst, kniplet, vasket tøj og bagt lidt kage. Stille og roligt er dagen gået, vi har lige fået afsluttet matador serien og nu tænker vi at benytte os af DR’ “bonanza” og se Gøngehøvdingen. I aften kunne den godt stå på lidt julefilm – i år må vi nemlig jule ekstra meget. Sidste år druknede julen i afgangsprojekter, så vi kompenserer i år.

Nu skal vi snart have gang i noget mad, det bliver en rest fra fryseren der bliver varmet – dejlig nemt når energien ikke er til så meget, og så er det jo en nem tilgang til Stop-spild-af-mad  noget vi har været så effektive til på det sidste at vi løb tør for bøtter, så vi må vist hellere få gjort indhug i fryserens indhold.

 

Med lidt hyggelys, inden julebelysningen kommer op, vil jeg ønske jer en dejlig søndag aften – håber I nyder den derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *