2013/11/26

Er det jul nu? Adventskrans

Jeg sad i går og så Claus Dalby kreere de smukkeste advents dekorationer og blev så vældig inspireret til at skulle i skoven og samle samle samle – for at se om jeg kan gøre ham kunsten efter – det kan jeg ikke, det ved jeg godt. Men mon ikke jeg kan få lavet et eller andet der kunne være fint.

Min tanke er at det i år skal være på vores lagkagefad, ligesom den var forrige år, med lilla lys – i år i forskellig højde og så en masse naturmaterialer  – nok ikke så meget grønt, men jeg tænker kogler, kastanjer, “snebær” grene og andet i den dur.

Vores adventskrans skifter karakter år for år – sidste år brugte jeg min metalstage med lange slanke lys, pyntet med pilegrene og bånd.  Jeg holder dog stejlt på at lilla skal indgå på en eller anden måde og at der skal bruges naturmaterialer – men nu har jeg også en svaghed for naturmaterialer, så det kan være derfor.

Nu skal det bare lige blive lørdag, så jeg kan nå i skoven før det bliver mørkt – der er ikke meget lys dernede nemlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *