2013/11/19

Er det jul nu? Gave indpakning

Jeg tangerer til at være en af de her håbløse kvinder der sætter alle muliglige paradigmer op for at det kan blive “rigtig jul.” Jeg synes bare der er den forskel på mig og dem man ryster lidt på hovedet af, at jeg hygger mig med det og kun gør det jeg har lyst til, fordi jeg synes det er hyggeligt og sjovt – ikke fordi man skal. Om andre så ryster på hovedet af mig skal jeg ikke kunne sige – men jeg har det godt med det.

En af de ting jeg går op i er at julegaverne skal pakkes fint ind, ikke bare i pænt papir og bånd omkring, men i det helt rigtige papir, efter det et “tema” med et gavemærke der passer dertil og gerne med lidt pynt der kan hænge og dingle – og alle gaver skal naturligvis pakkes ens ind og ikke efter samme princip som sidste år.

Folk er nok lidt ligeglade, men jeg tager det lidt som en hobby, allerede i oktober begynder jeg at overveje hvordan gaverne skal se ud i år og samle inspiration. I november er beslutningen som oftest taget og papir, bånd og pynt indkøbt – klar til at pakke en masse julegaver ind.

I år ser materialerne sådan ud:

Jeg tror nok det skal blive fint.

Sidste år lavede jeg selv gavemærker i form af julekager – lavet i trylledej og så malet brune med hvid “glasur” på. De så sådan ud

De minder måske lidt om hinanden, rent farvemæssigt. Forrige år var det dog noget helt andet, dem kan man se lige her

Jeg vender tilbage med nogle indpakkede gaver når vi når dertil hen i december. og Ja! jeg pakker indpakkede gaver fra butikkerne op og pakker dem ind igen så de passer til de andre – NEJ jeg er ikke hysterisk 😉

 

4 tanker om "Er det jul nu? Gave indpakning"

  1. Lyshårde

   Tak 🙂

   Det er bare hvid acrylmaling – af den helt billige slags fra søstrene grene.
   Jeg valgte en råhvid, frem for en helt kridhvid – og så ellers bare en tynd pensel og med et godt lag maling, så den ikke blev “flad” – hvis det er til at forstå 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *