2013/11/20

Er det jul nu? Oppyntning

Vi har opbygget en tradition med at den 1. december der bliver pyntet op til jul, måske lidt før hvis det passer bedre med en fridag. Men i hvert det hele på en dag, alt imens jeg går og skråler med på diverse julesange – så er hele huset klar til julekalenderhygge om aftenen.

I dag har vi lige hentet vores julepynt, det har været opmagasineret på loftet ved mine forældre – et resultat af for meget julepynt og manglende opbevaringsplads. Mine tanker er allerede gået igang med hvordan der skal pyntes op – nyt hus, nye dekorationer. Eller det vil jo sige – det er selvfølgelig de samme dekorationer, men de skal alle have nye pladser og det er jeg lidt spændt på.

Vores kasser med julepynt

I vores gamle lejlighed, var der flere ting der havde deres faste plads – måske ikke 100% de samme ting på de samme pladser, men dog faste ting – som at adventkransen skulle stå på skænken, juletræet i hjørnet mellem fjernsynet og vinduet, den store snemand lige ved siden af og så videre på den måde.

Sidste år så lidt af vores pynt sådan ud nu bliver det spændende at se hvordan det ender i år. Det bliver også lidt hyggeligt at se hvad der ligger af julepynt i kasserne, jeg startede lige med at opdage nogle kagedåser vi fik i julegave sidste år som jeg havde glemt – her har jeg ellers gået og ledt efter kagedåser som vi bestemt mangler…

Hvad med dig? Hvornår starter juleoppyntningen for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *